lunes, 31 de marzo de 2014

Ganxet Pintxo 2014 Primavera

Pues ya la tenemos otra vez aquí. Como hacen dos ediciones al año, el día 20 de Marzo empezó la edición de Primavera de este año. Como siempre le hago fotos y las cuelgo en las redes, aquí las pongo con el detalle de la composición de las tapas.

La Taverna - De pota negra - Cuixa de pollastre dessossada farcida de bacó i dàtils sobre pa de pagès, amb ceba caramell·litzada, i un raig de salsa de mostassa.

Vermuts Rofes Restaurant - Vermutejant - Pa de coca amb carxofa, pebrot farcit amb toniya i seitó. 


El Tubo - Lemon Quinoa - Salmó marinat sobre una base de quinoa, poma i cogombre, amb vinagreta de mango i confitura ecològica de llimona.


As de Copes - L'As calçotada - Us presentem un pessic de pa de vidre amb encenalls de bacó i llonganissa del Ripollès amb un toc de calçot acompanyat de la nostra salsa romesco.

Tape-O - El primer Tape-o - Torrada cruixent amb una base de cerba caramel·litzada, bacó, gamba i xampinyó, i l'harmonia de l'allioli de romaní.


Restaurant El Círcol - Bacallà amb mussolina d'all i pebrot del piquillo - Sobre una base de pebrot del piquillo, bacallà esqueixat i cobert de mousse d'all gratinat.


L'Estel - Capritx de la Noa - Vol-au-vent farcit de bacallà i salmó fumat, enciam i salsa tàrtara, regat amb oli de caviar.

 La Comarca - Paperina de pollastre i patates ecològiques amb salsa brava - Paperina típica de xurreria amb una base de patates ecològiques fregides i una porció de pollastre arrebossat amb Kellogg's acompanyat d'unes gotes de salsa brava.


Restaurant Casa Coder - Caneló de botifarra esparracada, amb pera i encenalls de foie - Caneló de pasta de crep farcit de botifrra negra amb ceba confitada i pera i un polsim de foie d'ànec.

Fleca Restaurant 158 - Milfulls de mar i muntanya - Milfulls de pasta fresca amb peus de porc desossats, gambes amb salsa romesco de Reus i oli Siurana amb perfum de tòfona.



Arrels -Cuina Nostra - Esclat de sabors - Duet de fuet i cecina amb tomaca seca, oli DO Siurana i un toc de mostassa.

 Tapes & Tapes - Arròs caldós - Arròs de peix amb gelatina de fumet i caviar de pebrot verd i vermell.

Clàssic - Clàssic de la terra - Torradeta integtral amb productes de l'horta catalana amb bacallà, que li dona un toc de mar.


L'Unik - Explosió L'Unik - Bomba arrebosada amb cereals i un toc de salsa L'Unik, amb un nucli d'ou de guatlla revestit de carn trinxada adobada amb soja.


Tower - Chipìrón bravo - Minientrepà de calamarsets arrebossats amb un toc de salsa brava.

Estas son todos los pintxos que hemos hecho en esta edición de la Ganxet Pintxo 2014 Primavera, en diferentes dias. La próxima será el mes de Noviembre. ¡Salud!

¡Buenas Tardes y Buena Suerte!
¡No Surrender!


No hay comentarios:

Publicar un comentario