martes, 10 de diciembre de 2013

Ganxet Pintxo Tardor 2013

Como comenté en la ultima entrada, ésta está dedicada exclusivamente a la Ganxet Pintxo Tardor 2013. Esta era la 5ª edición. Se hacen 2 ediciones por año, en primavera y en otoño, por aquello de que en teoría es cuando hay menos público en la calle.
Debajo de cada tapa, escribo el nombre del restaurante o local, el nombre del pintxo y los ingredientes.


Xivarri Tasca-Reus - Makibèrik - Conserves de porc Xivarri, arròs, formatge curat, pebre vermell, soja, all i amor.

Restaurante Casa Coder - Pepito del Mercadal - Panet farcit de carn de vedella especiada al forn amb un toc picant i salsa tàrtara.

 Tastets - Rellom Tastets - Barqueta de rellom amb bacó i salsa especial de curri i mango.

Le Petit Cafè - Candy Pintxo - Embolcall amb forma de caramel farcit de fajita, compota de poma i ceba caramel·litzada amb reducció de vermut Miró. Per sobre, decorat amb reducció de Miró.

Restaurant El Círcol - Trinxat de costella sobre llit de patata i pebrot - (La misma descripción)

 Arrels - Cuina Nostra - Fusions - Petita coca de pa cruixent amb gambes, un toc de ceba dolça i mousse d'allioli.

Cerveseria Highbury - El petit salat - Pasta de full al forn, amb pernil, formatge, bacó, minifrankfurt i oliva farcida de cortesia.

 Lizarran Reus - Pot petit - Truita de patata amb suc, bolets de temporada saltats i encenalls de foie.

 L'Estel - Capritx de bacallà - Pa de motlle amb bacallà gratinat i mussolina d'allioli.

 La Presó - Pintxo La Presó - Minihamburguesa de vedella amb trufa negra.

 Cafeteria Daniel Salinas - Sensació ibérica - Pa de vidre sucat amb tomacó de casa nostra i pernil ibéric de gla.

 El Tubo - Ventresca de toninya amb formatge i carbó d'aolives negres - Illada de tonia en oli d'oliva amb formatge semicurat i carbó d'olives negres.

 Bar Restaurant Cal Marc - La Mulassa - Patates enmascarades amb cruixent de bacó a l'aroma de tòfona.

 As de Copes Gastro-Pub - L'as dels pintxos - Pa de vidre amb cuixa de pollastre, ceba caramel·litzada, formatge i pebrot.


Tàstum - Hamburguesa minininja - Hamburguesa de vedella, ceba confitada i xiitakes marinats amb soja, sèsam i salsa teriyaki.





 Mas de l'Avia - El secret de l'avi - Medalló de rellom de porc amb cdba caramel·litzada, préssec en almívar, quallada de foie i formatge gratinat.


 Il Peperoncino - Pintxo Peperoncino - Crep farcida de tàrtar de lacon,bresa de vegetals laminats amb perfum de tòfona i cirerols, encenalls de parmesà i brots.


Taverna Despertaferro - Farcellet d'estofat de bou i arròs - Farcellet de pasta fil·lo amb estofat de bou i arròs. Amb vermut i avellanes de Reus.
 

En la Espera Te Esquino - Pintxo La Espera - Pa de motlle torrat amb una base de samfaina acompanyada del nostre pernil de gla.

 Sol de Nit - Bacatruita - Pintxo de truita de bacallà sobre una base de xató.






Cafè de Reus - Marxant el Ganxet Rotlle - Rotlle de pa cruixent amb melós de porc ibèric, botifarra negra de Burgos, mozzarella fresca i un toc de confit de figues fresques.


 Restaurant Gaudir - Garrí ganxet - Garrí cruixent desossat i cuinat a baixa temperatura amb oli d'oliva verge i pinyons Borges, amanit amb salsa de menjar blanc de Reus i raïm.


Déu N'Hi Do - Delícia Déu n'hi do - Delícia d'anec amb verdures al cava i reducció de raïm.

En total aparecen 23 pintxos, pero en algunos sitios hemos repetido, como por ejemplo en el Lizarrán.

Hasta aquí la 5ª edición de la GPT13.

¡Buenas Noches y Buena Suerte!
¡No Surrender!

No hay comentarios:

Publicar un comentario