Debajo de cada tapa, escribo el nombre del restaurante o local, el nombre del pintxo y los ingredientes.
Xivarri Tasca-Reus - Makibèrik - Conserves de porc Xivarri, arròs, formatge curat, pebre vermell, soja, all i amor.
Restaurante Casa Coder - Pepito del Mercadal - Panet farcit de carn de vedella especiada al forn amb un toc picant i salsa tàrtara.
Tastets - Rellom Tastets - Barqueta de rellom amb bacó i salsa especial de curri i mango.
Le Petit Cafè - Candy Pintxo - Embolcall amb forma de caramel farcit de fajita, compota de poma i ceba caramel·litzada amb reducció de vermut Miró. Per sobre, decorat amb reducció de Miró.
Restaurant El Círcol - Trinxat de costella sobre llit de patata i pebrot - (La misma descripción)
Arrels - Cuina Nostra - Fusions - Petita coca de pa cruixent amb gambes, un toc de ceba dolça i mousse d'allioli.
Cerveseria Highbury - El petit salat - Pasta de full al forn, amb pernil, formatge, bacó, minifrankfurt i oliva farcida de cortesia.
Lizarran Reus - Pot petit - Truita de patata amb suc, bolets de temporada saltats i encenalls de foie.
L'Estel - Capritx de bacallà - Pa de motlle amb bacallà gratinat i mussolina d'allioli.
La Presó - Pintxo La Presó - Minihamburguesa de vedella amb trufa negra.
Cafeteria Daniel Salinas - Sensació ibérica - Pa de vidre sucat amb tomacó de casa nostra i pernil ibéric de gla.
El Tubo - Ventresca de toninya amb formatge i carbó d'aolives negres - Illada de tonia en oli d'oliva amb formatge semicurat i carbó d'olives negres.
Bar Restaurant Cal Marc - La Mulassa - Patates enmascarades amb cruixent de bacó a l'aroma de tòfona.
As de Copes Gastro-Pub - L'as dels pintxos - Pa de vidre amb cuixa de pollastre, ceba caramel·litzada, formatge i pebrot.
Tàstum - Hamburguesa minininja - Hamburguesa de vedella, ceba confitada i xiitakes marinats amb soja, sèsam i salsa teriyaki.
Taverna Despertaferro - Farcellet d'estofat de bou i arròs - Farcellet de pasta fil·lo amb estofat de bou i arròs. Amb vermut i avellanes de Reus.
En la Espera Te Esquino - Pintxo La Espera - Pa de motlle torrat amb una base de samfaina acompanyada del nostre pernil de gla.
Sol de Nit - Bacatruita - Pintxo de truita de bacallà sobre una base de xató.
Cafè de Reus - Marxant el Ganxet Rotlle - Rotlle de pa cruixent amb melós de porc ibèric, botifarra negra de Burgos, mozzarella fresca i un toc de confit de figues fresques.
Restaurant Gaudir - Garrí ganxet - Garrí cruixent desossat i cuinat a baixa temperatura amb oli d'oliva verge i pinyons Borges, amanit amb salsa de menjar blanc de Reus i raïm.
Déu N'Hi Do - Delícia Déu n'hi do - Delícia d'anec amb verdures al cava i reducció de raïm.
En total aparecen 23 pintxos, pero en algunos sitios hemos repetido, como por ejemplo en el Lizarrán.
Hasta aquí la 5ª edición de la GPT13.
¡Buenas Noches y Buena Suerte!
¡No Surrender!
No hay comentarios:
Publicar un comentario